دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ائتلاف سعودی یک کشتی یمنی را توقیف کرد

ائتلاف سعودی به فرماندهی عربستان یک کشتی حامل مازوت متعلق به یمن را توقیف و به منطقه جیزان منتقل کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۱۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 05
کد خبر: ۱۱۶۶۱۱

رسانه‌های وابسته به جنبش انصارالله یمن امروز (چهارشنبه) گزارش دادند که ائتلاف سعودی به فرماندهی عربستان یک کشتی یمنی حامل مازوت را توقیف و آن را به اجبار به جیزان منتقل کرده است.

شرکت نفتی مستقر در صنعا در این باره توضیح داد: «ائتلاف متجاوز سعودی کشتی «SPLENDOUR SAPPHIRE» که حامل ۲۴۱۸۹ تن مازوت بود را علی‌رغم بازرسی و کسب مجوز‌های سازمان ملل، توقیف و به منطقه همجوار جیزان منتقل کرد.»

تلویزیون عربستان روز دوشنبه به نقل از ائتلاف سعودی اعلام کرد که جنبش انصارالله یمن یک کشتی باری با پرچم امارات را در امتداد شهر الحدیده متوقف کرده است. این تلویزیون ابتدا مدعی شد این کشتی حامل تجهیزات پزشکی بوده است.

در پاسخ به این ادعا، جنبش انصارالله تأکید کرد که این کشتی بدون مجوز وارد آب‌های یمن شده و در حال انجام اقدامات خصمانه برای هدف قرار دادن امنیت و ثبات مردم یمن بوده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار